Egiptus võtab turiste vastu 1. juulist – nii piirangute kui soodustustega

Egiptus ootab turiste jube homsest, aga mitte igale poole

Head uudised neile, kes Egiptuse rannakuurortides lõõgastumisest unistanud! Nimelt teatas Egiptus, et avab oma piirid turistidele juba homsest ehk esimesest juulist. Küll aga toimub riigi avamine tasapisi, et uue viiruslaine saabumist vältida.

Esialgu avatakse külastajatele vaid kolm peamist rannakuurortide piirkonda- Hurghada, Sharm el-Sheikh ja Dahab. Lisaks peavad riiki reisijad lähteriigi lennujaamas kirjutama alla avaldusele, millega kinnitavad, et on enne riiki sisenemist viirusest vabad ja terved. Alles seejärel saavad nad lennujaamas endale pardakaardi.

Egiptuse turismiesindajad ei ole hetkel täpsustanud, kas mõningatest riikidest tulevatele turistidele on riiki sisenemine ka keelatud, kuid seni teatasid esindajad, et kõrge viirusnäitajaga riikidest tulijatelt küsitakse eelnevalt tehtud testi tulemusi, et tõendada, et nad on viirusest vabad.

Selleks, et turismi ja Egiptuse majandust taaskäivitada, teatasid aga Egiptuse turismisektori esindajad, et kõigile Egiptuse lennuliinidega reisijatele kehtib lennupiletitelt kuni 20% soodustus!

Täpsem info peaks selguma lähipäevil, kuid hetkeseisuga on plaan riigi piirid kõigile tervetele huvilistele avada.

Seotud postitused