LÕPPENUD! TÄNA SÜDAÖÖNI! WizzAiriga KÕIK lennud 20% soodsamad!

LENDa wizzairiga -20% soodustusega! Kampaania kehtib kuni 03.07 südaööni!

WizzAir viib TÄNA (03.07.2020) läbi kampaaniat, mille käigus on kõik lennupiletid kõigisse sihtkohtadesse tavahinnas -20% soodsamad! Lennupileteid võid soetada ükskõik kui pikalt ette, nii et kui vähegi tulevikus reisiplaan on, siis nüüd on parim aeg selleks ettevalmistused ära teha ning endale soodsalt lennupiletid soetada! Pakkumine kehtib vaid 03.07.2020 südaööni, seega tasub huvi korral kiirustada!

Wizzairiga lennates sisaldub lennupileti hinnas väike käsipagas suurusega 40 x 30 x 20cm, kuid lisatasu eest on soovi korral võimalik soetada ka suurem pagas. Pakkumine ei laiene grupipakettidele. Soodustus rakendub vaid juhul, kui soetad piletid www.wizzair.com lehelt või WIZZ mobiilirakenduse kaudu.

Kui Sa ei suuda otsustada, kuu reisida, siis vali meie suurepäraste reisipakkumiste seast, millest mitmeid viib juba WIzzAir läbi ning saa niigi soodsale reisile VEEL 20% võrra soodsamalt! Täpsemaid tingimusi loe WizzAiri lehelt.

Seotud postitused